Producenci
Wyprzedaż - Outlet
Informator RODO

Klauzula informacyjna dla Potencjalnych Klientów platformy sprzedażowej www.ceramikalinea.pl.

 Na podstawie art. 13 ust. 1−2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE L 2016, Nr 119) - w dalszej części: RODO - informujemy, że:

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest AGA Zbigniew Sadowski Sp.J. z siedzibą w Białymstoku, adres: ul. Hetmańska 36, 15-727 Białystok wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Białystok, pod nr KRS 0000087335, reprezentowana przez Zbigniew Sadowski (numer KRS: 0000087335), zwana dalej Administratorem.
  2. Administrator ustanowił Inspektora Ochrony Danych. W sprawach dotyczących ochrony danych osobowych i w celu realizacji Państwa praw:

2.1. zachęcamy do kontaktu doradcą z Działu Handlowego kontaktującym się z Państwem w sprawie naszej oferty.

2.2. wskazujemy dane kontaktowe do osoby pełniącej funkcję Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym mogą się Państwo skontaktować w sprawach ochrony swoich danych osobowych: na adres e-mail: z.sadowski@aga.bialystok.pl lub pisemnie na adres siedziby wskazany w punkcie 1.

  1. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu:

3.1. oferowania Państwu produktów i usług jako realizacja naszego prawnie uzasadnionego interesu w ramach marketingu bezpośredniego, w tym produktów i usług świadczonych przez podmioty z nami współpracujące (partnerów)oraz dobierania ich pod kątem Państwa potrzeb, czyli profilowania, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO. Profilowanie polega na tym, że możemy w oparciu o Państwa dane osobowe ocenić niektóre Państwa cechy, służące do analizy Państwa preferencji, a w oparciu o nie - dostosowywać Państwa profile w celu świadczenia dla Państwa usług. Podejmowanie decyzji w sposób zautomatyzowany jest niezbędne w celu zawarcia umowy.

 3.2. niezbędnym do zawarcia umowy w oparciu o Państwa zainteresowanie ofertą, na podstawie art. 6 ust.1 lit. b RODO.

  1. Prawo do wniesienia sprzeciwu.

4.1. Przysługuje Państwu prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych osobowych, na podstawie którego przestaniemy przetwarzać Państwa dane w celach określonych w punkcie 3, z wyłączeniem sytuacji gdy wykażemy, że w stosunku do Państwa danych przysługują nam prawnie uzasadnione podstawy, nadrzędne wobec Państwa interesów, praw i wolności, w szczególności w ramach naszego prawnie uzasadnionego interesu.

  1. Okres przechowywania danych.

 5.1. przez okres realizacji naszego prawnie uzasadnionego interesu, w celu prowadzenia marketingu bezpośredniego i oferowania Państwu bezpośrednio naszych produktów i usług;

5.2. dane przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego naszych produktów i usług przetwarzamy do momentu, aż zgłoszą Państwo sprzeciw względem ich przetwarzania w tym celu.

  1. Jako podmioty danych mają Państwo prawo do:

6.1. dostępu do swoich danych, oraz otrzymania ich kopii;

6.2. przenoszenia danych;

6.3. wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych;

6.4. sprostowania (poprawiania) swoich danych;

6.5. usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania danych;

6.6. wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

  1. Informacja o dobrowolności podania danych.

7.1. Podanie przez Państwa danych osobowych ma charakter dobrowolny, ale jest konieczne do przygotowania oferty dotyczącej możliwej współpracy. Pozostajemy do Państwa dyspozycji!

 


Obsługa płatności online Blue Media S.A.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl